Talentum Baptista Általános Iskola

Talentum Baptista Általános Iskola

Halálosabb Iramban 2003

A Halálos iramban 8. közelgő bemutatója apropójából vettük a bátorságot, és végigmentünk az első hét filmen - kicsit más, kicsit kritikusabb, ugyanakkor talán elnézőbb szemmel. Ezúttal a sorozat második részéről lesz szó néhány statisztikai adattal kiegészítve. Brian O'Conner (Paul Walker) elvállalja, hogy a rendőrség szolgálatában beépül egy bűnbandába, hogy lebuktassa annak nagymenő vezetőjét... Nem, nem tévesztettem el a filmet, ez bizony a Halálosabb iramban (2 Fast 2 Furious, 2003) leegyszerűsített premisszája, ami túlságosan is emlékeztet az első epizód sztorijára. De nemcsak belőlem, hanem magából Vin Dieselből is hasonló aggodalmas érzéseket válthatott ki, mikor felvázolták neki a második epizód alapötletét: nem csoda hát, hogy a míves forgatókönyvekre különösen érzékeny színész a Halálos iramban komoly sikere után sem volt hajlandó elvállalni a folytatást. Pedig egy, a Variety-nek adott interjújában elárulta, hogy a gyártó Universal Studiosnak 25 millió meggyőző indoka volt arra, hogy mégis így tegyen.

  1. Halálosabb Iramban Teljes Film Magyarul 2003

Halálosabb Iramban Teljes Film Magyarul 2003

További információk [ szerkesztés] Jegyzetek [ szerkesztés] m v sz Halálos iramban -franchise Filmek Halálos iramban (2001) Halálosabb iramban (2003) Halálos iramban: Tokiói hajsza (2006) Halálos iram (2009) Halálos iramban: Ötödik sebesség (2011) Halálos iramban 6. (2013) Halálos iramban 7. (2015) Halálos iramban 8. (2017) Halálos iramban 9. (2020) Spin-off ok Halálos iramban: Hobbs & Shaw (2019) Sorozatok Halálos iramban – Kémfutam (2019–) FANSHOP Halálosabb iramban A film összbevétele 107 376 377 dollár volt (). Eredetileg Dom lett volna Brian társa a filmben. ( mamiéstöti2) 236 millió dollár volt a film összbevétele. ( mamiéstöti2) Vin Diesel a Túl mindenen című film kedvéért maradt ki a filmből. ( mamiéstöti2) Ludacris a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára. ( mamiéstöti2) Az Universal Pictures stúdió 110. forgalmazott filmje. ( mamiéstöti2) Témába vágó sorozatok Oszd meg az értékelést! A számokban Tények, érdekességek: 77 220 Színész adatlapok: 741 520 További hírességek adatlapjai: 316 958

  1. Halálosabb iramban 2003 and others head
  2. Halálosabb iramban 2003 relative
  3. Halálosabb iramban 2003 full
  4. Halálosabb iramban 2003.html

Pedig amúgy egy egészen tisztességesen összerakott akció-krimiről van szó, ami a műfaj átlagos képviselőitől leginkább abban különbözik csak, hogy többet váltanak benne sebességet. De tényleg, nagyon sokszor. Mivel a világszerte 200 millió dollár fölé kúszó bevételeken felbátorodott a Universal, így az első rész büdzséjének pont a duplájával dobták meg a Shafttel korábban már bizonyító John Singletont, aki Rob Cohent váltotta a direktori székben. Ennek következtében látvány és grandiózus jelenetek terén talán még felül is múlja az azóta kultikussá vált elődjét, sok más tekintetben azonban nem. Új csapat, régi hangulat Miután az előző film végén Brian (Paul Walker) elmulasztja megtenni rendőri kötelességét, és egérutat ad a közös rablások során szinte tesójává váló Domnak, így maga is kénytelen menekülni a törvény elől. Hősünk a szó átvitt és szó szerinti értelmében is negyedmérföldről negyedmérföldre él, ugyanis illegális utcai versenyzésből tartja fent magát Miamiben, nem is rosszul, sőt, már a Bullit (az 1968-as Steve McQueen klasszikusra utalva) becenevet is kiérdemelte vagányságával.

2009. jún 4. 0:00 #Halálos Iramban #Paul Walker #tvr hét Sorra nyeri az illegális utcai autóversenyeket Brian OConner, az exzsaru. Idővel a volt kollégái látókörébe kerül, akik alkut ajánlanak neki: vagy büntetőeljárást indítanak ellene, vagy segít elkapni Veronét, a kábítószer-kereskedőt. Brian úgy dönt, segít Monica Fuentes beépített ügynöknek a bűnöző lebuktatásában. Összeáll az egykori simlis haverjával, Roman Pearce-szel, hogy együtt vigyenek el egy rakomány "mocskos" pénzt a gyanús üzletembernek Miamiba. A különböző feltuningolt járgányok egyenrangú szereplői a filmnek. Igazi, huszonegyedik századi masinák, amelyekre már egész üzletág épült. A főszereplők nem maradtak le vakmerőségben a hivatásos pilótáktól. Paul Walker gyerekkora óta a száguldás szerelmese. Ha éppen nem forgat, akkor saját kezűleg bütykölt kocsijával futamokon vesz részt. Amúgy a filmnek már három folytatása is készült, a negyedik rész érdekessége, hogy az első epizód után újra együtt száguld Paul Walker és Vin Diesel.