Talentum Baptista Általános Iskola

Talentum Baptista Általános Iskola

Ayurveda Masszázs Podmaniczky

Próbálja ki szinkronos kezelésünket, abhayanga – meleg olajos, teljes kezelésünket, vagy akár az elakhizi gyógynövényes batyus masszázst. Navarakhizi, shirodara, lágy csontkovácsolás, Pada-Hasta, Shiro-Muka és még sok más kezelésben részesülhet nálunk. Tanítómesterünk és szakmai vezetőnk Krishna Kumar, aki 18 éves gyakorlattal rendelkezik az ayurvedikus gyógyításban. Krishna és orvos kollégái is Keralából, az ayurveda hazájából származnak. Többezer páciensünk él boldog, kiegyensúlyozott, egészséges életet az ayurvédikus orvosaink által javasolt módszereket követve. 10 éve várja a megpihenni és megújulni vágyó vendégeit a természetes ősi indiai gyógymódokon alapuló ayurvedikus központ a Podmaniczky utcában, Budapesten. Magyarországra hoztuk Indiát – szakmai Indiai kiválóságok- az ayurvédikus gyógyítás került fókuszba Albertirsán a Pihenőházban. Megtekintheted a rólunk készült videókat és média anyagokat. Önéletrajzi interjú Krishna Kumar, indiai ayurvedikus gyógyítóval, Ayurvedic Healer – Krishna Kumar, Krishna Kumar az indiai gyógymódokról 1. és 2. rész.

Engstingen

Brahmayurveda Központ - Budapest 9 éve várja a megpihenni és megújulni vágyó vendégeit a természetes ősi indiai gyógymódokon alapuló ayurvedikus központ a Podmaniczky utcában. Orvosaink, masszőrjeink, terapeutáink és a jógamesterünk az ayurveda fővárosából, Keralából érkeztek és az ayurveda területén nagy tapasztalatra tettek szert, magas szintű tudással és gyakorlattal rendelkeznek. Több évnyi fáradozásunk eredménye, hogy a masszázsokat és kezeléseket eredeti indiai tradicionális gyógyolajok, gyógynövények és növényi porok receptúráival végezzük. Csukja be a szemét, élvezze ki a pillanatot, miközben szakembereink a személyre szabott kezeléseinkkel kényeztetik!

Iskola

Kezdőlap - Brahmayurveda

Az ayurvédikus masszázs kevésbé ismert, annak ellenére, hogy az indiai ayurvédikus orvostudomány 5000 éve alkalmazza. Célja az egészség megőrzése, a test, szellem és a lélek harmóniájának megteremtése, hiszen egészségünk e három pilléren nyugszik. Méregtelenítő, immunerősítő és alakformáló hatását személyre szabott, meleg, aromás és gyógynövény alapú olajokkal és porokkal fejti ki. Az ayurvédikus masszázs egyfajta szépségmasszázs is, hiszen amellett, hogy ellazítja, gyógyítja az elmét és a testet, bársonyossá, puhává teszi a bőrt, ránctalanít, feszesít és mindenekelőtt fiatalít, ezáltal késleltetve az öregedést. Az ayurvéda szó szerint az "élet tudományát" jelenti, s olyannyira elfogadott, hogy a kínai és nyugati gyógyászat mellett ma is egyike a világ három legnagyobb gyógyászati rendszerének. Az ayurvédikus orvostudomány egyik fontos alappillére a masszázs. Az ayurvédikus masszázs célja, hogy megteremtse a test belső energiáinak egyensúlyát, valamint fontos szerepet játszik az életkor meghosszabbító élénkítő kúrában is.

Frigyes

ayurveda masszázs podmaniczky frigyes

U budapest

Dr. Shajahan a budapesti Indiai Nagykövetség által Európában egyedülállóan létrehozott Ayurvédikus központ és egészség centrum autentikus, ayurvedikus orvosa! Dr. Shajahan egyedülálló referenciákkal rendelkezik, szeretettel várja az ayurveda iránt nyitott, gyógyulni, szépülni, egészségre vágyó klienseket. Látogasson el ayurveda központ unkba, centrum unkba ahol megismerheti az Ayurveda kezelések és gyógynövények jótékony hatásait. Konzultálhat Dr. Shajahan ayurveda orvossal, legyen szó testi vagy lelki betegségekről. Tekintsem meg ayurveda tanfolyamainkat is. Ayurveda központ unk címe: 1141 Budapest Zsálya utca 22 Előzetes bejelentkezés szükséges!

Az ayurvédikus masszázs különleges abban az értelemben, hogy a biológiai alkattípusok vagyis a tridósa elvén nyugszik. Ez a gyógyítasi módszer számunkra elég komplikált és összetett. Ahhoz, hogy elfogadjuk és gyógyulásunkban segítségünkre legyen, meg kell értenünk az alapokat és bizalommal kell közeledjünk ehhez az ősrégi tudományhoz, ami szerencsére ismét világszerte virágzásnak indult. Az ayurvéda lényege a felbomlott egyensúly helyreállítása panchakarma terápiával és szükség esetén ayurvédikus fitoterapiás készítmények alkalmazásával, ami véleményem szerint teljesen logikusnak tűnik. Az ayurvédában büszkén állíthatom, minden betegségre van kezelési eljárás, mellékhatáso Fundada 2012 Productos - ayurvédikus masszázs - yoga - védikus asztrológia

További ajánlatok: Hajsza - Fodrász Szalon, fodrászat hajsza, budapest, kozmetika, fodrász, szalon, fodrászat 21. Podmaniczky utca, Budapest 1065 Eltávolítás: 0, 03 km Golden Rose Esküvői Ruha Szalon rose, menyasszony, alkalmi, esküvő, szalon, golden, esküvői, ruha 54. 1. em. 9. Teréz körút, Budapest 1066 Eltávolítás: 0, 04 km Boglárka Esküvői- és Táncruha szalon esküvő, kesztyű, táncruha, szalon, boglárka, ruha, esküvői 41 Teréz krt., Budapest 1067 Eltávolítás: 0, 19 km Ásó-Kapa-Nagyharang Esküvői Szalon menyasszony, alkalmi, esküvő, kapa, ásó, szalon, nagyharang, esküvői, ruha 37. 8. Teréz körút, Budapest 1067 Eltávolítás: 0, 24 km Golden Rose Esküvői Ruha Szalon rose, menyasszony, alkalmi, esküvő, szalon, golden, esküvői, ruha 32. fsz. Teréz körút, Budapest 1066 Eltávolítás: 0, 32 km Royal CLASSIC szalon menyasszony, alkalmi, esküvő, royal, szalon, classic, ruha 26. Teréz körút, Budapest 1066 Eltávolítás: 0, 39 km Ehhez a bejegyzéshez tartozó keresőszavak: ayurvédikus, ayurvédikus masszázs, brahmayurveda, budapest, masszázs, pióca terápia, szalon, szauna, életmódváltás, étkezési tanácsadás

  • Ayurveda masszázs podmaniczky iskola
  • Mesebeli lápvidék és bunkerből született kilátó: Budapest titkos helyei - IttJártam
  • Ayurveda masszázs podmaniczky frigyes
  • Mezőkövesden láttam hallottam
  • Diffusione tessile szigetszentmiklós
  • Pepe jeans női póló polo varsity
  • Ayurveda masszázs podmaniczky utca
  • Kerti építmény fogalma a 6
  • Horgász a pácban youtube
  • Ayurveda központ - centrum
  • Meghalt Csala Zsuzsa | Híradó
  • KERÍTÉS • Eladó új, használt és bontott kerítések • apróhirdetés.BIZ

Tekintse meg vendégeink véleményét rólunk, a nálunk tölött pihenésről és ayurvedikus szakembereinkről. "Egy hetet töltöttem Albertirsán a pihenőházban, és mondhatom, hogy életem nyaralása volt…" Fedezd fel tradicionális ayurvedikus kezeléseinket és tekintsd meg képeinket. Vess egy pillantást galériánkra, melyben betekintést nyerhetsz központunk és pihenőházunk életébe.