Talentum Baptista Általános Iskola

Talentum Baptista Általános Iskola

Elado Hazak Balatonfelvidek: Elado Hazak Balaton Felvidek 7

Egy családi birtok is eladó sorba került, mely összesen 5 hektáron terül el, parkokkal, gyümölcsössel, parkerdővel. Az épületek egy hektárnyi területen kaptak helyet, itt egy felújított malomház és molnárház, valamint egy félkész rönkház kapott helyet. A molnárház háromszintes és tartozik hozzá egy 120 négyzetméteres terasz is, összesen 11 fő fogadására alkalmas az épület. A malomházban 4 szoba, 4 fürdőszoba konyha és társalgó található, három fedett terasz kapcsolódik hozzá. Az ingatlan tökéletesen alkalmas falusi vendéglátással foglalkozó családi vállalkozásnak is. Vászoly mellett, egy lankás erdei tisztáson található a következő három különálló épületből álló ingatlan, mely stílusában tökéletesen illeszkedik a Balatoni régió hagyományos építészetéhez. A tornácos főépület nagyobb családok és baráti társaságok számára is kényelmes, a melléképületekben szaunaház és borospince áll rendelkezésre. Végül egy felújított kúriát is mutatunk, mely egyszerre kínálja a régmúlt idők hangulatát és a modern kor kényelmét.

  1. Elado hazak balaton felvidek 4
  2. Balatoni ingatlan - Balaton-felvidék eladó ház

Elado hazak balaton felvidek 4

A Balaton-felvidéken kirándulók körében az egyik legnépszerűbb állomás Vászoly, a Balatonfüredtől 15 kilométerre fekvő idilli kis falu. Vászoly hangulatos utcái és a Tihanyi-félszigetre táruló elképesztő panoráma sokakat vonz a környékre, ugyanakkor megmaradt a település meghitt hangulata, 200 fős lakosságával. Mai bejegyzésünkben ebből az apró, ugyanakkor gyönyörű településről hoztunk mesebeli házakat! Bár a település méretéből adódóan nincs túl nagy kínálat eladó ingatlanokból, mi most összegyűjtöttük az Ingatlantájoló kínálatában elérhető legszebb vidékies hangulatú házakat. Válogatásunk első szereplője egy Vászoly külterületén épült klasszikus tájház, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a Balatonra. Az épület 5700 négyzetméteres telken helyezkedik el, földszintjén nappali, konyha, fürdőszoba, egy szoba és két nagy terem található. A tetőtérben további 4 szoba és két fürdőszoba kapott helyet. A telken egy önálló boltíves pince és egy fedett, kemencével és sparhelttel felszerelt kiülő található.

Balatoni ingatlan - Balaton-felvidék eladó ház

  • Eladó ház Pécsely (367330)
  • Youtube alkalmazás letöltése
  • Elado hazak balaton felvidek
  • Mezőkövesd kavicsos to website
  • Elado hazak balaton felvidek 20
  • WC rögzítő csavar készlet (hatlapfejű) - Mentool
  • Eladó_házak_Balaton-felvidék – Otthontérkép Magazin
  • Balatoni ingatlan - Balaton-felvidék eladó ház
  • Eladó házak Eplény - ingatlan.com

1 / 18 Közvetítői azonosító: 4118_11364 Azonosító: 367330 Leírás: ÁRCSÖKKENÉS!! A gyönyörű Balaton- felvidéken Balatonfüredtől 9km-re, az Örvényesi strandtól 7km-re, Pécselyen a Hosszú utcában eladó egy felújítást igénylő lakóház. Pár szó Pécsely remek lokációjáról: A Balaton északi partvidékén – a Tihanyi-félsziget hossztengelyének meghosszabbításában – hatalmas, félköríves amfiteátrumként mélyed a Balaton-felvidék magaslatai közé a pécsely-balatonszőlősi medence. A község a balatonfüredi kistérség területén fekszik. A településen van iskola, óvoda, háziorvosi és fogorvosi rendelő, védőnői szolgálat, könyvtár, kultúrház és posta. Az ingatlan jelenleg csak földszinttel rendelkezik, de tetőtere a tető felújítása után beépíthető. A ház főfala össze van építve a szomszéd főfalával, tehát sorház jellegű, az ingatlannak szolgalmi joga van a szomszéd telekre bejegyezve, mivel jelenleg onnan lehet a bejárást biztosítani. Helyiségek: előtér-konyha-nappali, fürdőszoba, hálószoba és van még egy előtérből nyíló helyiség, amely felújítás után egy újabb bővítési lehetőségről gondoskodik.

  1. Tóth gabi frizura
  2. Agárdi chameleon gin
  3. Szent lászló uralkodása
  4. Győrfi pál felesége
  5. Star wars legók figures
  6. Finom ebédek képekkel szerelemről
  7. Csirke etető házilag készitett eszterga
  8. Vízhólyag kezelése házilag
  9. Mosogatógép só aldi catalogue
  10. Szövegértés 2 osztály apáczai cser jános
  11. Zuhanyfal épített zuhany kabin
  12. Rigó vendéglő ajka heti menu de la semaine
  13. Nick kamen i promised myself
  14. Akalamago a kola nagyon jo
  15. Velencei tó játszótér fehérvár
  16. 7 osztály történelem munkafüzet megoldások osztaly
  17. Lopedium 10x ára
  18. Covid oltás szoptatós anyáknak out