Talentum Baptista Általános Iskola

Talentum Baptista Általános Iskola

Zalacsány Batthyány Kúria / Batthyány Kúria Zalacsány: Aktív Tavaszi Hétvége (Min. 2 Éj) - Akciós Csomag Családoknak

Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2016. május 18. gyerekekkel járt itt Tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel. Jártunk már több 4 csillagos hotelbe;ott is maximálisan elégedettek voltunk. De eddig ez volt a legszínvonalasabb hely ahol jártunk. A TISZTASÁG ami számomra a legfontosabb, egyszerűen tökéletes volt. Kedves segítőkész személyzet. Finom ételek. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Bármikor visszamennék. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2016. május 4. a párjával járt itt Áprilisban volt szerencsénk párommal 3 napot eltölteni a csodálatos Kúriában. Fantasztikusan éreztük magunkat. Az épület és a park gyönyörű, a szobák igényesen fel vannak újítva. A személyzet nagyon kedves, figyelmes. Az ételek hihetetlenül finomak és változatosak, a reggelinél és vacsoránál is nagy a választék, mindenki talál kedvére valót. április 7. a párjával járt itt Ez a nemrég gyönyörűen felújított Batthyány-kastély és Kúria Zalacsányban, a szelíd zalai dombok közt, egy (illetve kettő) hatalmas szépen gondozott parkban.

  1. Főúri kényeztetés Zalacsányban! | Szallasguru.hu
  2. Batthyány kúria zalacsány
  3. Szekszárd
  4. MaiUtazás.hu
  5. Batthyány kúria Batthyány wellness kastély - Platanparkhotel.hu
  6. Húsvéti zsongás (min. 3 éj) - A Batthyány Kúria Zalacsány akciós csomagajánlata
  7. Ítéletek

Főúri kényeztetés Zalacsányban! | Szallasguru.hu

A wellness részleg jó, csak nem szerencsés, hogy több helyen van, így rossz idő esetén nem túl komfortos. A vacsora a kastélyban volt, finom és bőséges. A reggeli a Kúriában volt, ott viszont pici negatívum, hogy bár 10ig van reggeli, 8:45-kor érkeztünk, de már nem töltötték fel. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2019. április 30. a párjával járt itt Csodálatos gondozott környezetben elhelyezkedő kúria tökéletesen kielégíti a pihenésre vágyó vendégek igényeit. A személyzet kedves és udvarias. Az étkezés választékos volt és nagyon ízletes. A szoba nagyon kényelmes volt. A tisztaság átlagon felüli az egész szállóban illetve az egész kastélykertben. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 5 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes 25 értékelés / 3 oldalon Az értékeléseket az Ittjá felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjá véleményét.

Batthyány kúria zalacsány

Battyány Kastélyhotel Batthyány Kastélyszálló Cím: Zalacsány, Csány László u. 24. E-mail: Web: Telefon: +36 83 537 000

Szekszárd

  1. Körmök 2019 pinterest
  2. Miért fáj a vizelés - idealhome.hu
  3. Batthyány Kúria**** Zalacsány
  4. Enchantimals baba ház
  5. Zalacsány batthyány kúria döntések
  6. Kispest Eü. intézmény - XIX. kerület, Budapest - Ház
  7. Régi messenger fiók visszaállítása
  8. Batthyány Kúria Zalacsány: Aktív tavaszi hétvége (min. 2 éj) - akciós csomag családoknak

MaiUtazás.hu

Batthyány kúria Batthyány wellness kastély - Platanparkhotel.hu

15. -ig érvényes ajánlat AKCIÓS ár 114 000 Ft 89 900 Ft Csodálatos luxuswellness Bükfürdőn! Caramell Premium Resort****superior, Bükfürdő -29% Kizárólag hétköznapokon ZEN SPA exkluzív fürdő- és szaunavilág használattal AKCIÓS ár 113 080 Ft 79 900 Ft Mediterrán álompihenés! Hotel Castello****, Siklós -39% Közvetlen átjárással a siklósi Thermal Spa fürdőbe Hosszú érvényesség AKCIÓS ár 112 200 Ft 67 900 Ft Felejthetetlen wellness élmények Sárospatakon! Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****, Sárospatak -27% Exkluzív szálloda Sárospatak szívében Korlátlan ELIX wellness részleg használat AKCIÓS ár 85 900 Ft 62 400 Ft Tökéletes kikapcsolódás Visegrádon! Royal Club Hotel****Superior, Visegrád -36% 2022. 12. 22. -ig érvényes ajánlat Korlátlan wellness használat AKCIÓS ár 89 900 Ft 57 400 Ft Fantasztikus feltöltődés Herceghalmon! ABACUS Business & Wellness Hotel****, Herceghalom -32% 2022. 08. 31. -ig érvényes ajánlat Teljes ellátással AKCIÓS ár 86 800 Ft 58 900 Ft Exkluzív kikapcsolódás Esztergomban!

Húsvéti zsongás (min. 3 éj) - A Batthyány Kúria Zalacsány akciós csomagajánlata

Ítéletek

zalacsány batthyány kúria elnöke zalacsány batthyány kúria & spa

A kastély étterme talán a legszebb azok közül, ahol eddig voltam. 5 Személyzet 5 Tisztaság 5 Ár / érték arány 5 Kényelem 5 Szolgáltatások 4 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos Vicces Tartalmas Érdekes Jó 2015. szeptember 29. a párjával járt itt Egy remek hétvégét töltöttünk el a Kúrián. A berendezés modern és eleganciát sugárzó, a szoba jól felszerelt és kényelmes volt. A wellness részleg a kastély épületében található, ahova a szálloda parkján keresztül kell átsétálni. Az idő sajnos rossz volt, de a park így is gyönyörű. 5 Személyzet 5 Tisztaság 4 Ár / érték arány 4 Kényelem 4 Szolgáltatások 5 Étkezés 4 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Kiváló 2015. augusztus 12. a párjával járt itt Csak pozitív élményekkel gazdagodtunk a 4 nap alatt. Az épület modern, ízlésesen berendezett, az ételek kiválóak, a személyzet mosolygós és kedves. A kültéri medencében élvezet a strandolás. Biztosan vissza fogunk még látogatni ide!

Batthyány kúria 2014 április 1-jén nyitotta meg kapuit a teljesen felújított Batthyány-kúria. A Batthyány-kastéllyal ligetes parksétánnyal összekötött épület exkluzív szobái, étterme és lobbija új, modern, ugyanakkor hangulatos külsővel várja a pihenni vágyó vendégeket. A szobák korszerűsítése mellett a hotel lobbija, közösségi terei és parkja is átalakult. A Kúria tágas teraszain igazi élmény a zalai gasztronómia felfedezése. A szálloda 6 hektáros parkjában kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó szórakozást ígérő minigolf pálya került megépítésre. Gyermekeik mosolyáról gondoskodik ezen kívül játszóterünk, kinti medencénk és játéktermünk is. A felújított épület 20 szobával várja a látogatókat, amelyek között 8 db lakosztály, 8 db standard- és 4 db superior szoba található. A szobák klíma berendezéssel, kényelmes fürdőszobával, színes LCD televízióval, szobai széffel, mini bárral és telefonnal felszereltek, valamint a szálloda egész területén ingyenes WIFI hálózat biztosítja vendégeink teljes körű kényelmét.